+31-6-25 383 094

Reiniging van zuivel verpakkingslijn

november 15, 2013 by in droogijsstralen, onderhoud tags: ,

Iceworkx heeft voor Tetra Pack Moerdijk met behulp van de droogijsstraaltechniek een complete unit van een zuivel verpakkingslijn gereinigd. Nadat de machine ruim meer dan 15 jaar in productie heeft gestaan was deze toe aan een grondige reinigingsbeurt. Aangekoekte en gemorste zuivelresten hebben zich in de loop der jaren opgehoopt.
Omdat deze machine was verkocht aan een buitenlandse partner was het noodzakelijk deze met grootste nauwkeurigheid te reinigen zonder enige schade toe te brengen. Na verscheping en montage op de nieuwe productielocatie is deze machine weer inzetbaar.

About the Author:

1 Comments:

  1. Een WordPress commentator 15 nov 2016 3:06 pm

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Sorry, the comment form is closed at this time.