+31-6-25 383 094

Reiniging koudewals palm olie producent

oktober 20, 2014 by in droogijsstralen, onderhoud

Voor UniMills in Rotterdam, onderdeel van Sime Darby Berhad, de grootste wereldwijde duurzame onderneming van palmolie ter wereld, heeft Iceworkx m.b.v. de droogijsstraaltechniek een koudewals gereinigd.

UnMills produceert en verwerkt plantaardige oliën en vetten. Hun kracht is de diversiteit van plantaardige olie, variërend van gehydrogeneerd tot gefractioneerde, double-gefractioneerde enzymatische re-arrangement en interveresterde oliën. We produceren ook natuurlijke lecithinen gebaseerd op fractionering en hydrolyse.

Een van de grote voordelen van inzetten van de droogijsstraaltechniek was de minimale stilstand van productielijn, geen demontage en montage achteraf nodig van machine onderdelen en of productielijn. Geen beschadiging van bestaande installaties. Geen gebruik van water en/of chemicaliën. Geen vervuilde afvalstromen. Droogijsstralen is als de beste techniek geselecteerd voor het uitvoeren van deze reiniging. De CO2 korrels waarmee gestraald wordt sublimeren van vast naar gas bij aanraking van de oppervlakte.

About the Author:

Sorry, the comment form is closed at this time.